AutiTravel

AutiTravel

Ga jij op vakantie om nieuwe mensen te leren kennen of heb je geen vaste vriendengroep waar je mee op vakantie zou willen? AutiTravel, onderdeel van Stichting Het Buitenhof, organiseert sinds 2010 verschillende soorten begeleide vakanties voor (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder met autisme. De vakanties zijn ingedeeld op functioneringsniveau (gemiddeld of hoog niveau). 

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat jij, als deelnemer, belangrijk vindt. Duidelijkheid, structuur en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden tijdens onze vakanties.

We kennen onze reizigers en weten wat ze leuk vinden in hun vakantie en welke begeleiding ze daarbij nodig hebben. De vrijwillige begeleiders van AutiTravel zijn ervaringsdeskundigen.

De vrijwillige begeleiders van AutiTravel leven zich in in de gedachtenwereld van onze deelnemers. Ze bieden structuur, veiligheid en een grote mate van voorspelbaarheid waardoor iedereen zichzelf kan zijn in de vakantie.

Op onze website www.autitravel.nl onder 'zoek en boek' zoek je jouw favoriete vakantie uit! Op vakantie met (veelal) leeftijdsgenoten met autisme, dat is vertrouwd toch? Hoef je ook niets uit te leggen. AutiTravel: gewoon jezelf zijn!

Gerelateerd aanbod